Voordat de gitaarlessen van start gaan, hebben we eerst een kennismakings- en oriënteringsgesprek. Tijdens deze kennismaking laat ik het lesmateriaal zien (afhankelijk van je leeftijd en het instrument waarmee je begint: klassiek of akoestisch). Je hebt alle gelegenheid om vragen te stellen.

Tijdens de kennismaking wordt duidelijk wat je kunt verwachten van de gitaarlessen. Vooral ouders van (zeer) jonge kinderen die les willen nemen, krijgen door dit gesprek een goede indruk van het lesprogramma. Voor leerlingen die al eerder les hebben gehad wordt in de kennismaking bepaald hoe de lessen worden ingevuld. Er wordt een passend lessenpakket samengesteld dat afhankelijk is van de voorkeuren en het niveau van de leerling.

Natuurlijk is de kennismaking geheel vrijblijvend en zijn er geen kosten aan verbonden. U kunt zich, bij voorkeur, aanmelden via Aanmelding en contact of stuur een e-mail naar joeytaxgitaar@gmail.com. Bekijk ook de Voorwaarden die aan het volgen van de lessen verbonden zijn.