Individuele gitaarlessen voor beginners en gevorderden

Met individuele lessen (klassiek en akoestisch gitaar) kun je in je eigen tempo studeren. Het voordeel is dat veel aandacht kan worden besteed aan alle aspecten van het gitaarspel. Daarnaast is er veel ruimte voor je individuele interesse en de ontwikkeling van je gitaarspel in een specifieke richting.

Voor beginners wordt een brede basis gelegd en kom je, afhankelijk van het instrument, in aanraking met uiteenlopende stijlen van het gitaarspel. Denk aan klassiek, pop(songbegeleiding), folk, flamenco, blues, jazz, rock, etc…

Voor de meer gevorderde leerling is er de mogelijkheid zijn of haar gitaarspel verder te ontwikkelen in een bepaalde richting. Je krijgt elke week op een vaste tijd gitaarles van minimaal een half uur. (Met uitzondering van de schoolvakanties voor het voortgezet onderwijs.) Ben je gevorderd en ouder dan 18 jaar dan is er de mogelijkheid om elke 14 dagen een les te krijgen van 45 minuten of een heel uur. Voor prijzen, zie de pagina Prijzen en betaling.

 

Groepslessen voor beginners en gevorderden

Beginners en gevorderden kunnen samen met een andere leerling gitaarles krijgen. Wel is het belangrijk dat het om 2 personen gaat van ongeveer dezelfde leeftijd, interesse en niveau. De groepsles heeft als voordeel dat naast solo-repertoire veel wordt samengespeeld, zodat al gauw een leuk resultaat te horen is.

Verschillende stijlen komen aan de orde, zoals klassiek, jazz, pop, begeleiden en improviseren. Bij groepsles is de samenstelling van de groepen in sterke mate afhankelijk van leeftijd, interesse, talent en niveau van degenen die zich ervoor aanmelden. De groepsles voor 2 personen duurt minimaal 45 minuten en vindt wekelijks op een vaste tijd plaats, behalve tijdens de schoolvakanties. Gevorderden ouder dan 18 jaar kunnen ervoor kiezen elke 14 dagen een les van een heel uur te nemen. Voor prijzen, zie de pagina Prijzen en betaling.